CM Szolgáltató Kft.

  • Társaságunk 1990 óta biztosítja teljeskörű szervizszolgáltatását az egész ország területén. Legfőbb célunk, hogy partnereinknek magasszínvonalú és komplex szolgáltatást nyújtsunk elsősorban az üzemanyag technológia minden területén.
  • Törekszünk arra, hogy megrendelőink egyedi kívánságainak is maximálisan eleget tudjunk tenni, megbízható minőségben, elérhető áron.
  • A CM Szolgáltató Kft., illetve jogelődje 1982 óta van jelen az üzemanyagkút-technika területen. A fejlődés érdekében folyamatosan építettük ki kapcsolatainak külföldön és a belföldön az élvonalbeli beszállítókkal. Sikerült megállapodást kötnünk például az Adast üzemanyagkutak garanciális szervizelésére és javítására. A szerviztevékenység bővülése, valamint a megrendelői igények növekedés indokolttá tette, hogy országos hálózatot létesítsünk.
  • A megváltozott lehetőségeknek köszönhetően 1992. január 01-től teljes magánvállalkozásként működik Társaságunk. A teljes körű szolgáltató tevékenységhez - a folyamatos és dinamikus fejlődésnek köszönhetően - 7 telephelyet építettünk ki az ország területén, ezzel biztosítva, hogy közelebb kerüljünk a megrendelőinkhez és csökkentsük költségeinket.
  • Az élvonalbeli termékek forgalmazása, szervízelése mellett Társaságunk arra törekedett, hogy saját fejlesztésű eszközöket, gépeket gyártson. Ennek eredménye például a jól bevált Mastertank tankolóautomata és beléptető rendszer, mely rádiófrekvenciás azonosítók (kulcs vagy kártya) segítségével teszi egyszerűvé a kezelőszemélyzet nélküli tankolást.
  • Társaságunk szervezeti felépítése megfelel az európai normáknak, 1995 óta az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben dolgozunk.
  • Társaságunk kiváló munkáját jól képzett szakemberek, nagy szakmai tapasztalat, megfelelő raktárkészlet és adminisztrációs háttér biztosítja.